Voorgerechten
Wildbuideltje 14,50
Buideltje uit de oven gevuld met wildgehakt en bospaddenstoelen
Hertencarpaccio 16,25
Hertencarpaccio met een truffelmayonaise, pijnboompitjes en rucola
Wildproeverij 17,25
Proeverij met oa. gerookte hertenham, eendenrilette, wildpaté, veenbessencompote en
uienchutney
Hoofdgerechten
Wildstoofpot 27,50
Op klassieke wijze gestoofd in de rode wijn met hert, wildzwijn, wintergroenten en bospaddenstoelen
Hertenfilet 29,50
Gebakken hertenbiefstukjes met een cranberrysaus
Wildduo 32,50
Een duo van hert en hazenfilet met een rode portsaus
Hazenfilet 33,50
Gebakken hazenfilet met een rode portsaus
Pasta bospaddenstoelen ( vegetarisch ) 21,50
Tagliatelle met bospaddenstoelen, room, truffelolie, Parmezaanse kaas en rucola
( De hoofdgerechten worden geserveerd met een wildgarnituur )