Bereidingswijze:
Garnalenkroket: Frituur de kroketjes in de frituur gedurende 7 minuten op maximaal 160 graden.
Boeuf Strog: Prik wat gaatjes in de folie en zet in een voorverwarmde oven van 185graden gedurende 20-25 min.
Stoofpot: Prik wat gaatjes in de folie en zet de stoof in een voorverwarmde oven van 185 graden voor +/- 30 minuten.
Na 20 minuten mag het folie eraf.
Eendenbout: Prik wat gaatjes in de folie en zet in een voorverwarmde oven van 185graden voor minimaal 35 minuten.
Na 25 min mag de folie eraf.
Zeebaars/dorade: Zet de zeebaars of dorade zonder folie in een voorverwarmde oven van 185 graden voor +/- 20 minuten.
Pasta’s: De pasta’s kunt u in de magnetron opwarmen. Prik wat gaatjes in de folie en verwarm 3 tot 4 minuten (900watt)
Pasta kan ook in de koekenpan/wok ( voeg eventueel wat vocht toe om uitdroging te voorkomen ).
Als u meerdere gerechten tegelijk in de oven plaatst moet u rekening houden dat het iets
langer kan duren ( 5 minuten extra tijd bij meer dan 3 personen per persoon/ gerecht ).
Eet smakelijk en bedankt voor jullie bestelling
We hebben een huisgemaakt koekje voor bij de koffie erbij gedaan.